Bestellen     

Om een giclée te bestellen ga je naar de pagina aanbod. Op deze pagina vind je foto's van de beschikbare werken. Wanneer je op een van de thumbnails klikt, krijg je een grotere foto en info over het werk te zien. Ook zie je linksonder in beeld 'bestellen' staan. Wanneer je hierop drukt krijg je een formuliertje wat je in kunt vullen.

Er wordt vervolgens contact met je opgenomen via je opgegeven e-mailadres. Hierbij wordt de bestelling gecheckt en worden betaalgegevens verstrekt.

 

Levertijd

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen plaatsen wij de bestelling bij de drukker. Vanaf dit moment gaat er een levertijd in van vier weken. Deze levertijd houden we momenteel aan in verband met het op gang komen van het reproductieproces. In de regel zal het een stuk sneller gaan, maar om onszelf in te dekken in de opstartfase houden we dit aan. 

 

Bezorging

De opgespannen gicléeprint wordt binnen vier weken met de post thuisbezorgd.


Bezorgkosten

Er worden bezorgkosten gerekend van 35 euro. Dit is voor het inpakken en verzekerd opsturen van de werken. Om deze kosten te omzeilen kunnen werken ook worden afgehaald in Zwolle. Bezorgkosten van 35 euro komen dan te vervallen.


Voor extra informatie over de gicléeprint reproductie klik hier. Deze link verwijst naar Re-Art in Almere, waar wij onze giclées laten drukken en de originele schilderijen laten fotograferen.